لیست اختراعات ليلا محمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1394/07/07
تاریخ ثبت: 1394/07/07
خلاصه اختراع:

خلاصه اي از توصيف با توجه به شيوع بالاي مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي و عروقي، توليد سلول هاي قلبي يكي از دغدغه هاي اساسي جهت درمان به شمار مي آيد. در اين ثبت اختراع هدف ما توليد سلول‌هاي قلبي با بازده اي بالا با استفاده از شبيه سازي پالس هاي الكتريكي قلبي بوده است. به منظور دستيابي به هدف بالا، تاكنون هيچ وسيله اي طراحي نشده است كه قادر به اعمال پالس هاي الكتريكي يكنواخت به دفعات روي داربست باشد. در اين پژوهش بيوراكتوري طراحي شد كه مي تواند در محيط كاملا استريل ولتاژهاي القايي قابل تحمل را براي سلول هاي زيستي اعمال كند. با طراحي اين بيوراكتور بازده تمايز سلول هاي hiPS به cardiomyocyte به بالاتر از 80 % رسيد كه رويكرد نويني را در شاخه پزشكي ترميمي است. با اين روش مي توان سلول هاي قلبي را در حجم بالاتر توليد كرد و به مراكز درماني ارائه نمود. از طرفي پروتكل توليد اين سلول‌ها‌مي تواند به آزمايشگاه‌هاي تخصصي در اين زمينه فروخته شود. با توجه به كارايي بيوراكتور طراحي شده، از آن مي توان در مطالعات بررسي اثر جريان يا پالس الكتريكي بر تمايز سلول هاي ديگر و با انواع داربست هاي نانوالياف نيز به كار برد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/03/09
تاریخ ثبت: 1396/03/09
خلاصه اختراع:

تقويت‌كننده SSPA با توان خروجي 8 وات و PAE بيش از 50% در فركانس GHz 7/11 – 4/11 بخش تقويت¬كننده¬ توان RF وظيفه تامين توان خروجي ترانسپوندر ماهواره را بعهده دارد.TWTA و SSPA دو گزينه اصلي براي تقويت¬كننده¬ توان در ماهواره¬ها هستند.نمونه‌هاي فضايي TWTA در رده كالاهاي تحريمي براي ايران قرار دارند و از اينروي به عنوان گلوگاه اصلي ساخت يك ترانسپوندر ماهواره‌اي به شمار مي‌روند.البته مدت زماني است كه تقويت كننده‌هاي SSPA با راندمان بالا در باندهاي فركانسي Cو X جانشين لامپ TWTA در ترانسپوندر ماهواره شده‌اند. روند تكنولوژي بصورتي است كه بزودي در باندهاي بالاتر SSPA جايگزين TWTA خواهد شد. ساختSSPA نسبت به TWTA راحتتر و ارزانتر است،لذا ساخت تقويت كننده SSPA با راندمان بالا بعنوان يكي از امكانات جايگزين براي TWTA مطرح مي¬باشد. با توجه به ساخت و پرتاب ماهوارهLEO در كشور نياز به ساخت SSPA با راندمان بالا وجود دارد. در اين طرح،با استفاده از ترانزيستور Die، تقويت كننده SSPA با توان خروجي 8 وات و PAE بيش از 50% در فركانس GHz5/11 در كشور ساخته شده است كه با توجه به اطلاعات موجود اولين نمونه ساخت تقويت كننده GaN با استفاده از Die با PAE بيش از 50% در فركانس بيش از GHz11 داخل كشور مي¬باشد

تاریخ ثبت: 1397/06/13
خلاصه اختراع:

امروزه در شبكه‌ي اپراتورهاي تلفن همراه، صدا و سيما، شركت نفت و گاز براي انتقال صدا، تصوير و داده از سه روش فيبر نوري ، ماهواره و راديوهاي مايكروويو استفاده مي‌شود. راديوهاي مايكروويو پهن باند، براي برقراري ارتباط در مناطق صعب العبور و روستاهاي دورافتاده از اهميت ويژه اي برخوردار بوده و هزينه آن نسبت به ارتباطات ماهواره‌اي به مقدار قابل ملاحظه‌اي كاهش مي‌يابد. راديوي ساخته شده قابليت ارسال و دريافت اطلاعات 63E1 در قالب يك STM1 در باند 18 GHz را دارد. اين سيستم به صورت 1+1 اسپليت طراحي و از مدولاسيونهاي پيچيده و دشوار 64QAM و 128QAM استفاده شد. براي پياده سازي باند پايه فرستنده و گيرنده، همچنين اجراي كدينگ ها و اكولايزرها از فناوري FPGA استفاده شد. شكل دهي پالس در فرستنده و الگوريتم هاي كرير ريكاوري و كلاك ريكاوري در گيرنده از بخش‌هاي پيچيده پروژه بود كه براي پياده سازي آنها نيز از فناوريFPGA استفاده شد. در قسمت مدارهاي آنالوگ، از نوسان سازهاي فركانسي دقيق و با نويز فاز كم استفاده شده و مدارهاي تقويت كننده نيز به قدر كافي خطي طراحي شده تا براي اجراي مدولاسيونهاي چند سطحي مناسب باشند. كليه آلارمهاي راديو و دستورات كاربري از طريق يك كانكتور LCT قابل دسترسي هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1396/11/18
تاریخ ثبت: 1397/07/15
خلاصه اختراع:

در طراحي سيستم‌هاي مخابراتي، تقويت‌كننده توان به عنوان عنصري كه وظيفه تقويت سيگنال‌هاي با توان كم توليد شده از بخش‌هاي قبلي و رساندن سطح توان به ميزان لازم براي درايو كردن آنتن فرستنده را بر عهده دارد، از اهميت خاصي برخوردار است. در اين ميان دسته خاصي از تقويت‌كننده‌ها تحت عنوان اختصاري TWTA موجود هستند كه به دليل برخورداري از ويژگي‌هايي نظير توان خروجي و بازدهي توان بالا محبوبيت زيادي داشته و به عنوان تقويت‌كننده توان به طور گسترده در ترانسپوندر ماهواره‌ها، رادارها نظير رادارهاي كنترل آتش هوايي ، سيستم‌هاي جنگ الكترونيك و كاربردهاي EMC به منظور انجام تست‌هاي مصونيت مورد استفاده قرار مي‌گيرند. عليرغم مزيت‌هاي ذكر شده براي TWTA، عواملي مانند هزينه بالا و سختي در نگه‌داري و تعمير (به علت ولتاژ بالا و جريان پايين) چالش‌هايي مهم براي استفاده از اين تقويت‌كننده‌ها هستند. از طرفي نمونه‌هاي فضايي TWTA در رده كالاهاي تحريمي براي ايران قرار دارند و از اين‌رو به عنوان گلوگاه اصلي ساخت يك ترانسپوندر ماهواره‌اي به شمار مي‌روند. امروزه با پيشرفت تكنولوژي طراحي و ساخت قطعات نيمه‌هادي، تقويت‌كننده‌هاي تحت عنوان اختصاري SSPA كانديداي مناسبي براي جايگزيني TWTAها مي‌باشند. مدت زماني است كه تقويت‌كننده‌هاي SSPA با راندمان بالا در باندهاي فركانسي Cو X جانشين تقويت‌كننده TWTA در ترانسپوندر ماهواره شده‌اند. روند پيشرفت تكنولوژي به صورتي است كه بزودي در باندهاي بالاتر SSPA جايگزين TWTA خواهد شد. ساختSSPA نسبت به TWTA راحت‌تر و ارزان‌تر است؛ لذا ساخت تقويت‌كننده SSPA با راندمان بالا به عنوان يك جايگزين براي TWTA مطرح مي‌باشد. با توجه به برنامه‌ريزي كلان كشور براي ساخت ماهواره ملي GEO در كشور و عدم امكان تأمين TWTA، نياز به بومي‌سازي طراحي و ساخت SSPA با راندمان بالا وجود دارد. از طرفي با توجه به توان و بازدهي تقويت‌كننده ساخته شده، مي‌تواند در صنايع هوافضا، رادارها، ايستگاه‌هاي زميني ماهواره و همچنين فرستنده‌هاي پخش همگاني كاربرد داشته باشد. در اين طرح، تنها با استفاده از دو ترانزيستور Die، تقويت‌كننده SSPA با توان خروجي 50 وات و بيشينه PAE برابر با 42% در بازه فركانسي GHz10/95-11/15 در كشور ساخته شده است؛ كه با توجه به اطلاعات موجود اولين نمونه ساخت تقويت‌كننده GaN بدون استفاده از ساختارهاي تركيب‌كننده توان، با مشخصات مطرح شده و در بازه فركانسي محدوده GHz11 در داخل كشور مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1390/07/27
خلاصه اختراع:

اگر 1 ماده ي غذايي نظير دانه هاي گياهي بخواهد در شرايط مطلوب نگهداري شود مستلزم آن است كه رطوبت بذر يا دانه كاهش يابد كه اين مسئله مستلمزم آن است كه رطوبت اطراف دانه نيز كاسته شود. زيرا افزايش رطوبت محيط اطراف دانه رطوبت را نه نيز آفزايش مي يابد به عبارت ديگر بايد دانه با محيط اطراف به يك رطوبت نسبي متعادل بسر رسد حضور سلول خشك به ما كمك مي كند تا رطوبت نسبي متداول ERH در محدوده كمتري قرار بگيرد و در نهايت ماندگاري را نه به واسطه كاهش رطوبت نسبي هوا افزايش مي يابد از طرف ديگر بر طبق نظريه (هارنيگتون 1973) در صورتي كه بتوانيم رطوبت نسبي محيط را توسط سلول خشك كاهش دهيم حساسيت به افزايش دما در انبار كمتر خواهد شد با توجه به اينكه بر اساس نظريات طول 1957 و هارينگتون 1972 هر 1% رطوبت بذر طول عمر بذر را 2 برابري كند اين مسئله اهميت سلول خشك را در جذب رطوبت محيط اطراف مواد غذايي به ويژه دانه ها را نشان خواهد داد.

موارد یافت شده: 5